Hirdetés

Zendaya két pasival édeshármasozik a Challengers magyar feliratos előzetesében

|

Megkapta első előzetesét a Challengers, Zendaya új filmje.

Hirdetés

A Challengers sztorija szerint Zendaya egy Tashi Duncan nevezetű tehetséges ifjú teniszezőt alakít, aki egyszerre csavarja el fejét két sportolótársának, a Josh O'Connor által alakított Patricknek és Mike Faist karakterének, Art Donaldsonnak. Felnőttként utóbbinak edzője, és egyúttal felesége is lesz, miután saját karrierjét egy súlyos sérülés teljesen kettétörte. 

A dolgok ott fordulnak igazán izgalmassá, mikor a Challengers tornán egymással kerül szembe a két régi barát, Patrick és Art.

Hirdetés

Luca Giadagnino új filmjében nem lesz hiány a fülledt hangulatból, erre az alábbi előzetes is ráerősít, amit nálunk természetesen magyar felirattal tudtok megnézni. 

A Challengers 2023. szeptember 14-én érkezik majd meg a magyar mozikba. Ti be fogtok rá ülni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)