Hirdetés

Zendaya protokolldroidnak öltözött a Dűne 2 premierjén

|

Rendhagyó öltözékben jelent meg a színésznő, és nem csak a Star Wars jutott eszébe azoknak, akik látták ruháját.

Hirdetés

Amikor megtudtuk, hogy végtelenül bizarr popcornos vödör érkezik a Dűne: Második rész mellé, még nem gondoltuk, hogy a film kapcsán az egyik főszereplő rendhagyó ruhája miatt is hasonlóan viccesbe vált az internet. A Dűne sztárja, Zendaya is lázba hozta a netezőket, miután megvillantotta sci-fibe illő ruháját.

Az történt ugyanis, hogy Denis Villeneuve filmje második felvonásnak londoni premierjén egy igen bevállalós, extravagáns robotot idéző ruhában jelent meg a színésznő, amire érthető módon azonnal felfigyeltek azok is, akiket a divat nem mozgat. Rövidesen mindenki a különleges, ezüstlapokkal tűzdelt szettről kezdett beszélni, ami minden bizonnyal hatalmas löketet adott az így is jelentős várakozásnak örvendő film népszerűségének.

Hirdetés

A ruha egyébként a Mugler 1995-ös őszi couture kollekciójának egyik ikonikus darabja, és így néz ki teljes pompájában:

Rövidesen mémek sora járta be az internetet, no meg persze a Twitter/X felületén is közröhej tárgya lett a protokolldroidokra erősen hajazó szerelés. Egészen megmosolyogtató posztok születtek, voltak, akik szerint a szett inkább a Doctor Who-t idézte meg - alább láthattok ezek közül néhányat.

A Dűne: Második rész bemutatójára egyébként már nem is kell olyan sokat várni, ugyanis február 29-én 2024 minden bizonnyal egyik legjobban várt filmjeként fut majd be a hazai mozikba is.

Mit gondoltok Zendaya extravagáns robotruhájáról? Nektek bejön a szett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)