Hirdetés

Zörejek a Pincéből - Manöken videóklip, avagy rákenroll!!!!!

|

HP kiváló kollegánk és barátunk, s bár sokszor az ismeretlenség homályába veszve írta/írja sziporkáit a GS-ben, aki valaha olvasta az újságot, nagy biztonsággal olvasta őt is.

Hirdetés

Mindemellett elképesztően jó arc, színészkedik, ír és persze élete a rákenroll!

Zenekara is van ám, a rendhagyó nevű Zörejek a Pincéből, amely első lemezéről maga mazur írt egy szösszenetet a lap Másvilág rovatában, és amely zenekar az igen vidám rákenroll stílust nyomatja ezerrel. Most pedig az 1996 óta érlelődő társulat jelentkezett első klipjével, ami bohókás és vidám és van benne jócsaj is :) Elvégre Manöken a címe.

Aki picit többet szeretne a nagylemezről megtudni, annak íme a zenekar önvallomása:"A Zörejek a pincéből című korong fekete szépségként emelkedett ki a többi zeneipari termék közül, mi pedig úgy bámultuk saját halmunkat, mint kamaszfiú a szerelmét az első közös éjszaka után. Az R33 Stúdióban és HP albérletében nagyon sokat melóztunk, zenéltünk, kevertünk, vitáztunk, idegeskedtünk, röhögtünk, recegtünk azért, hogy ez összejöhessen, hogy maradandót adhassunk azoknak, akiket érdekel a nagy világegyetem legnagyobb rejtélye: mik is ezek a Zörejek a Pincéből?"

A zenekar nagylelküségének köszönhetően bele is lehet hallgatni a zenei anyagba, méghozzá a zenekar 2006-os, 4 számos demójának segítségével.

Nu, lássuk akkor azt a csajt és azt a klipet és persze HP-t:

További információk a zenekarról: Zörejek a Pincéből honlapja

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)