Hirdetés

Zsivány Egyes - egy kedves ismerős is visszatér

|

A következő filmben több régi ismerős is feltűnik majd, most egy újabb névben lehetünk biztosak a visszatérést illetően.

Hirdetés

Mivel egy olyan karakterről van szó, aki még egyik trailerben sem szerepelt, így kiteszem SPOILER feliratot, hogy senki kedvét ne rontsuk el. Ha a meglepetés erejét fontosnak tartod, akkor innentől ne is olvass tovább.

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet felvonultat olyan arcokat, mint Tarkin, Darth Vader és a többi vidám fiú. De nem csak a birodalmi oldalról lehet ismert szereplőket előkaparni, az előzmény-trilógia egyik karaktere is szerepet kap a filmben.

Jimmy Smits, aki a Klónok támadásában és a Sithek bosszújában játszotta Bail Organát visszatér egy kisebb szerep erejére.

A The Talk műsorban erősítette meg felbukkanását. Nevetve azt mondta, hogy csak egy cameoról van szó, de mivel Organának komoly szerepe volt a lázadás megszervezésében, így reméljük, hogy kicsit többet lesz a képernyőn 3 másodpercnél.

Minden kiderül majd a Zsivány Egyes mozikba kerülésekor, ami 2016. december 15-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)