Hirdetés

Most bepillanthatunk a Zsivány Egyes művészeti albumába

|

Befutott a film hivatalos művészeti gyűjteménye, amiben láthatjuk a film hőseit, a csaták helyszíneit, és a Zsivány Egyes világát.

Hirdetés

Talán nem mondunk nagyot azzal, ha azt állítjuk, hogy a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet a legszebb film a szériában. Csodálatos helyeket és nagyon fura lényeket ismerhettünk meg a 2 órás élmény során, ezeket pedig az artbookban is viszontláthatjuk.

Az Art of Rogue One rengeteg képet mutat a film művészeti anyagából, miközben annak forgatásáról, és előkészületeiről is mesél köszönhetően a rendező, Gareth Edwards kommentárjainak. A művészeti vezető Neil Lamont, és az egyik művész Doug Chiang is leírásokkal egészítettek ki egy-egy rajzot.

A teljes albumot természetesen nem mutathatjuk meg, de van néhány izgalmas darab, amit megcsodálhattok a lenti galériában. Természetesen, ha még nem láttad a Zsivány Egyest, akkor csak óvatosan lapozgass.

A teljes kötetet az Amazonon lehet megrendelni 24 dolláros (~6700 Ft) áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)