Hirdetés

Zúzós trailert kapott a Godzilla x Kong: Az új birodalom - nézd meg magyar felirattal!

|

Ismét akkora veszély fenyegeti a Földet, hogy muszáj összefogni a két titánnak.

Hirdetés

Izgalmasan telt a mozirajongók számára a brazíliai Sao Paulóban megrendezett Comic Con Experience, azaz CCXP, hiszen a filmstúdiók és streamingszolgáltatók olyan, sokak által várt produkciók előzeteseit mutatták be az esemény alkalmából, mint a Furiosa: A Mad Max Saga, a Fallout sorozat első, a The Boys negyedik, valamint a Halo és a Sárkányok háza második évada.

Maradt azonban meglepetés a CCXP zárónapjára, méghozzá nem is kicsi, ugyanis ismét egymás oldalán láthattuk a kaidzsúrajongók két kedvenc óriásszörnyét, Godzillát és Kongot, amint felveszik a harcot a Föld mélyén rejtőző új fenyegetéssel, egy gigantikus orangutánnal.

Hirdetés

Ez lesz egyébként az egy évtizede építgetett MonsterVerse ötödik filmje a Godzilla (2014), a Kong: Koponya-sziget (2017), a Godzilla II - A szörnyek királya (2019) és a Godzilla Kong ellen (2021) után, de idén debütált két sorozat is, az animációs Koponya-sziget a Netflixen, és a Monarch: A szörnyek hagyatéka az Apple TV+-on.

A Godzilla x Kong: Az új birodalom április 11-én debütál a mozikban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)