Hirdetés

A Call of Duty Mobile-ban lehetsz macska, aki macskával lövöldözik

|

Akinek esetleg nem lett volna elég Sgt. Pspsps, annak itt van a Whisker Tango csomag.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban a katonai lövöldéiről ismert Call of Duty széria olyan karaktereknek adott otthont, mint Nicki Minaj, Hellsing, Lilith, Spawn és Sgt. Pspsps, a macskafejű operátor. Rengeteg kritika éri a játékot, mert látszólag nem érdekli már az Activisiont a katonai téma, és egyre inkább a Fortnite irányába húz a Warzone, a Modern Warfare és a Call of Duty: Mobile is. Utóbbi eddig is kapott nevetséges szereléseket, de a mostanira pláne sokan allergiásak lesznek.

Hirdetés

A Call of Duty: Mobile gacha megoldással próbálja kinyerni a játékosok zsebéből a pénzt. Belenyúlhatunk egy zsákba, remélve, hogy fegyverskint, karakterskint vagy más egyebet húzunk elő belőle. A legújabb gacha csomagban az alábbi traileren bemutatott fegyver díszeleg Metal Whiskers névvel, ami valójában egy lőfegyverré változott cica.

A Call of Duty közösség válasza a szokásos "ezt megtarthatod" volt, de egy egyperces keresés a YouTube-on már meg is mutatja, hogy mennyien ráugrottak azonnal az új cuccra. Láthatóan működik az irányzat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)