Hirdetés

Nexon: a mobileszközök hamarosan befogják a konzolokat

|

A Nexon főnöke szerint két év múlva már ugyanazon a szinten lesznek a konzolok és a mobileszközök, így nincs értelme nagyon ráhajtani a konzolpiacra.

Hirdetés

Owen Mahoney, a Nexon feje kijelentette, hogy nemzetközi kiadójuk nem érdekelt a konzolokban, mert szerinte két év múlva azt úgy is utoléri a mobilipar.

Mahoney a következőket mondta: "Az a megérzésem, hogy a konzolok már csak két évig fogják tartani az iramot, aztán beérik őket a mobilok és már nem lesz technológiai szakadék közöttük. Ha most összehasonlítunk egy MacBook Air-t egy iPad-del, már most ez a két eszköz nagyon közel áll egymáshoz teljesítményben, ha pedig ezt kivetítjük két év távlatába, akkor nagyon valószínű, hogy már nem is fognak különbözni egymástól."

"Ha ránézek a gyerekeimre, ahogy játszanak, azt látom, hogy ülnek a kanapén, ölükben a tablet vagy a laptop és a 60"-es tévére, amire több konzol is rá van kötve, rá se hederítenek, kikapcsolva áll a szobában. Egyszerűen nem az köti le őket." - fejezte be Mahoney.

Szerintetek átvehetik valaha a mobilok az uralmat a konzolok felett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)