Hirdetés

A Wold of Warcraft játékosoknak is érdemes kipróbálniuk a mobiljátékot

|

Ha egyébként is Azerothon töltöd a szabad óráidat, akkor ne hanyagold el a Warcraft Rumble kipróbálását sem.

Hirdetés

A BlizzCon 2023 előtti estén jelent meg a Blizzard új, figuragyűjtögetős stratégiai játéka, a Warcraft Rumble. Alapvetően egy nagyon leegyszerűsített taktikai mókáról van szó, ahol a megszerzett egységeinket kell lepakolnunk egy csatatérre és remélni, hogy megnyerjük az ütközetet.

Amennyire egyszerű, annyira szórakoztató, és ezt véletlenül sem azért állítom, mert vállalhatatlan mennyiségű időt öltem bele. A játékot viszont azoknak is érdemes lehet kipróbálniuk, akiket nem érdekel ez az egész.

Hirdetés

Jó Blizzardos szokásokhoz hűen ugyanis egy promóciós kampány pörög éppen. Aki letölti a Warcraft Rumble-t és legyőzi annak első komolyabb bossát, Hoggert, az kap a World of Warcraftban egy nagyon menő petet. Gnomelia Gearheart talán a legjobban kidolgozott WoW minipet, ami valaha bekerült a játékba, így mindenképp érdemes felmarkolni őt.

Hoggert legyűrni nem lesz nehéz. Mivel a tutorial bossról van szó, így gyakorlatilag bármit beküldhettek ellene és nagyjából 20 perc alatt letudhatjátok az egészet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)