Hirdetés

Az Activision Blizzard még idén piacra akar dobni egy Warcraft mobiljátékot

|

Azt már tudtuk egy ideje, hogy a Blizzard több mobiljátékon is dolgozik, de a Diablo Immortalt leszámítva még egyiket sem jelentették be.

Hirdetés

A Blizzard rengeteg WarCraft tartalmat készül leszállítani 2022-ben. A sort minden jel szerint a World of Warcraft: Shadowlands 9.2-es frissítése, az Eternity's End nyitja, de nem sokkal az új tartalom után a következő kiegészítő bemutatkozására is számítunk.

Mindent összevetve rengeteg WoW tartalom érkezik idén, de a cég pénzügyi jelentése szerint egy új játék is úton van, amit a mobilos címek szerelmeseinek szánnak. Persze feltehetően nem ez az irány az, amit a keményvonalas rajongók várnának, de a Diablo Immortal is ígéretesnek tűnik, bár a bejelentése örök VIP helyet kapott a legkellemetlenebb játékbemutatók képzeletbeli toplistáján.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a Blizzard még idén előjön majd egy WarCraft címmel iOS-re és Androidra. Azt egyébként egy ideje már tudni lehetett, hogy dolgoznak egy, a fantasy univerzumra építő mobilos játékon, de se megjelenési időszakot, se műfajt, se semmi konkrétumot nem árult el senki.

Sajnos a specifikációkat tekintve most sem lettünk okosabbak, de mivel 2022-ben akarják megjelentetni, így valószínűleg hamarosan többet infót kapunk majd.

Nem csoda egyébként, hogy óvatosan bánnak az új mobilos bejelentéseikkel, mivel a Diablo Immortal is nagy port kavart. Ettől függetlenül a mobilos Diablo is nagyon jó mókának ígérkezik, így azért a játék minőségét illetően lehet okunk reménykedni, és új közönség megszólítására is alkalmas lehet egy ilyen ötlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)