Hirdetés

Bugsnax és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy korábbi PlayStation-exkluzívot mobilon látni furcsa érzés, de örömteli.

Hirdetés

Mindig izgalmas látni, ahogy egy korábban csak PC-n vagy konzolokon futó játékot sikerül szerényebb tudású, kisebb méretű eszközökre átültetni, még ha ennek az is az ára, hogy a látványból lejjebb kell venni. Volt, hogy ez nem működött jól, volt, hogy nagyon is, de ahogy egyre erősebbé válnak a telefonok és táblagépek, úgy lesz lehetősége a fejlesztőknek is arra, hogy az érintőképernyős eszközökből teljes értékű, nem csak ingyen játszható, a pénzünkre utazó játékokkal teli kézi konzolt varázsoljanak. Szorítunk.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Bugsnax (iOS) - 4490 Ft

Először PlayStation 4-re és PS5-re jelent meg a Bugsnax, ám azóta több platformra is elérhetővé vált, és most megérkezett az iOS-es változat, amit iPhone-on és iPaden egyaránt élvezhetünk - ráadásul prémium címként, tehát sem előfizetés nem kell a használatához, sem játékbeli vásárlási lehetőségek nem teszik keserűvé az élményt. Az Octodadet is készítő Young Horses játékában egy félig bogár, félig nasi lényekkel teli szigeten kell mindenféléket csinálnunk és felderítenünk egy rejtélyt. Színes, mókás, nem csak gyerekeknek való játékos külseje ellenére.

 

További mobiljáték megjelenések

Age of Bingo: World Tour (iOS, Android) - ingyenes

Among Water: Meditation Idle (iOS, Android) - ingyenes

DeliCat (iOS, Android) - ingyenes

Fatty Fight (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)