Hirdetés

Cut the Rope 3 és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Meglepő lehet, de a 2010-ben indult Cut the Rope sorozat még ma is bővül.

Hirdetés

Az App Store születése után nem sokkal, nagyjából az Angry Birds-szel egyidőben jelent meg az első Cut the Rope játék, amiben egy cukorkát kellett eljuttatnunk egy aranyos kis lényhez kötelek elvágásával és egyéb szerkezetek működtetésével. Mivel iszonyú sikeres lett, az elmúlt években folytatások mellett animációs sorozat, képregény, plüssök, mekis konyhai eszközök, gyerekkönyv is érkezett, és tervben volt egy film is, de ez máig nem valósult meg.

A ZeptoLab most egy teljes értékű folytatással jelentkezett, ami sajnos kizárólag az Apple Arcade-ben található meg, de reméljük, idővel kiszabadul, és mindenki más is élvezheti.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Cut the Rope 3 (Apple Arcade)

A legújabb Cut the Rope játékban nem cukorkát kell Om Nomhoz juttatnunk, hanem a kis Nibble Nomot, akivel együtt a világ különböző tájaira látogatnak el, ahol három-három feladvány megoldásával gyűjthetnek be további lényeket. Új mechanikák, pályaelemek is megjelennek. Ha van előfizetésetek, bátran vegyétek elő a játékot néhány percre - akár Mac-en vagy Apple TV-n is.

További mobiljáték megjelenések

EruaSaga (iOS, Android) - ingyenes

Exist-Action Game (iOS) - 1990 Ft

Extinction Eclipse Mobile (iOS) - 1490 Ft

Fluffy Town: Boom Story (iOS, Android) - ingyenes

Warm Snow (iOS, Android) - 3490 Ft / 3199 Ft

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)