Hirdetés

Endling: Extinction is Forever és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy megható történet és könnyedebb játékok is érkeztek a héten iOS-re és Androidra.

Hirdetés

Nem jöhet össze mindenkinek: míg sokan sikert aratnak mobiljátékokkal, és annyi pénzt keresnek, amiből még Magyarországon is meg lehetne venni a legdrágább iPhone 14 Pro Maxból legalább harminc darabot, mások elhasalnak, és másfelé kénytelenek kreatív energiáikat irányítani. Az Apex Legends Mobile, bármilyen jó is volt, elbukott, és így a Battlefieldből sem lesz mobilos változat. Kár érte? Ha igazán kár lenne, ha igazán sokan sajnálnák, akkor nem kellett volna a kaszálásról hírt adnunk a közelmúltban. 

Szerencsére van mivel játszani így is, például az alábbiakkal. 

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Endling: Extinction is Forever (iOS, Android) - 3990 Ft / 1795 Ft

Megható történetet mesél el és világunk egyik nagy problémájára is reflektál az Endling: Extinction is Forever. Miután az emberiség tetteivel napról napra egyre közelebb hozza a Föld pusztulását, a bolygó utolsó rókáját irányítva védhetjük meg apróságainkat, etetve, nevelgetve őket, figyelve személyiségükre és félelmeikre. Éjszaka biztonságba kell őket juttatnunk, nappal pedig egy ideiglenes menedékben tervezhetjük meg, mi legyen a következő lépés.

További mobiljáték megjelenések

Castle Crumble (Apple Arcade)

Daily Dadish (iOS, Android) - ingyenes

Janken Samurai (iOS, Android) - ingyenes

Luminosus (iOS, Android) - 799 Ft / 690 Ft

SENGOKU 3 ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1690 Ft

SuperTrucks Offroad Racing (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)