Hirdetés

Ez a játék segít, hogy még jobb laptoppótló legyen az iPad

|

Az Apple elmozdulása a táblagépeik "laptoposítása" irányába most újabb mérföldkőhöz érkezett, és a játékosokat célozta meg.

Hirdetés

Amikor az Apple elkezdett méregdrága állványt, billentyűzetet, egeret és egyéb PC-s kiegészítőket piacra dobni az iPad-hez, akkor világosan látszott, hogy a cég a Microsoft Surface termékcsaládjának nyomába ered, és az iPadek jövőjét egy táblagép-laptop hibrid megalkotásában látja. Ennek egyik előnye a játékosok számára, hogy befutott az első játék, amit egér és billentyűzet segítségével is pörgethetünk.

Hirdetés

A Pascal' Wager nevű játék az első, amely a hagyományos gaming perifériákat is támogatja, ami kifejezetten praktikus azok számára, akik nem szoktak az érintőképernyős irányításhoz. A kaland egy akció-szerepjáték, mely dark fantasy stílusban született, hangulatában a Dark Souls játékokra emlékeztet.

Bár kinézetre természetesen nem veszi fel a versenyt a frissen megjelenő AAA címekkel, egy iOS-es játékhoz képest kifejezetten szép grafikával büszkélkedhet. Aki esetleg szeretne vele próbát tenni, az bármelyik, legalább iOS 9-et futtató eszközön belevághat, igaz, egérrel és billentyűzettel csak iPadOS 14-el rendelkező iPadeken játszhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)