Hirdetés

Flight Control - PlayStation 3-ra is jön

|

A Firemint játéka hatalmas siker lett iPhone-on, iPod Touch-on és iPad-en, ezért a készítők úgy döntöttek, megpróbálják a PlayStation 3-ra portolást.

Hirdetés

 

Érdekes dolog egy érintőképernyős, handheld készülékre készített játékot átportolni PlayStation 3-ra, a Firemint viszont mégis megpróbálkozik vele, és nem is csak egy egyszerű portot kapunk.

A Flight Control (tesztünket az augusztusi GameStarban olvashatjátok) iPhone-on rendkívül népszerű, ami nem is meglepő tekintve az addiktív játékmenetet és a szórakoztató co-op többjátékos módot, hogy csak párat említsek az előnyei közül. A játék PlayStation 3 verziója támogatni fogja a PlayStation Move-ot, valamint a sztereoszkópikus 3D megjelenítést egyaránt, illetve képesek leszünk 1080p-ben futtatni. Találunk benne egyjátékos, illetve co-op játékmódokat, melyben összesen 4 játékos segítheti egymást, hogy a megfelelő repülők a megfelelő helyre landoljanak.Akik nem rendelkeznek PlayStation Move-val, azok ne keseredjenek el, a Flight Control PlayStation 3 verziója támogatja a DualShock 3 kontrollert is. A játék szeptember 15-én jelenik meg a PlayStation Network rendszerén.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)