Hirdetés

GameStar Hype (2012.03.08.)

|

Gyu hírei: nőnap, Gabe Newell, Portal 2, WoW párterápia, Sony Move, Warface, CryTek, iPad, Infinity Blade, nyertes.

Hirdetés

Kedves nézőink! Gyu berobbant a mai napon a stúdióba, virággal a kezében és igyekezett felköszönteni összes női nézőnket nemzetközi Nőnap alkalmából! 

A hírekből kiderült, hogy Gabe Newell bizony másfél milliárd dollárt ér, jön hamarosan a Portal 2 editor, A World of Warcraft közös játékélménye jót tesz a házasságoknak - a külön játékélmény nem annyira. A Sony Moveból 10,5 millió kelt el, a Gface-en jön a CryTek 3 motoros új CryTek játék, a Warface. Megjelent az új iPad, amely a PC-korszak végét is jelenti egy ex Microsoft főnök szerint. az új iPad egyik vezető játéka lesz az Infinity Blade: Dungeons. S kihirdetjük múlt pénteki Bioshock: Rapture - A víz alatti város nyertesünket is.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)