Hirdetés

Goat Simulator 3 és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A második Goat Simulator játék végre mobilokra is elérhető (és egyébként a Game Passban is)

Hirdetés

Kifejezetten erős hét volt ez mobiljáték-megjelenések szempontjából, mindjárt láthatjátok is, miért - mennyiség is volt, minőség is, vagy legalábbis olyan nevek, amiknek sokan örülhetnek. A Netflix-előfizetők ismét extrán jól járnak, két játékot próbálgathatnak anélkül, hogy többet kellene fizetniük, mint egyébként, de nyilván önmagában a játékok miatt is megéri havi 2490 forintot kiadni. Ezek egyike a Death's Door, egy nagy kritikai sikernek örvendő indie alkotás, legalább azt próbáljátok ki, ha a World Trailst nem is.

Amúgy az Apple Arcade is bővült ám, méghozzá a más platformokon fix áron kapható Disney Dreamlight Valley-vel.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Goat Simulator 3 (iOS, Android) - 4490 Ft

Egyszer elsütött poénnál kicsit több lett a Goat Simulator, aminek - a fejlesztők humorának megfelelően - Goat Simulator 3-nak nevezett folytatása egészen szórakoztató. Nyilván bugos, de ez az élmény része - nem kell tőle sokat várni, csak néhány órányi önfeledt szórakozást.

További mobiljáték megjelenések

Captain Tsubasa: Ace (iOS, Android) - ingyenes

Death's Door (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Demeo (iOS) - 17.990 Ft

Disney Dreamlight Valley (Apple Arcade)

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)