Hirdetés

Holnaptól szállingóznak a 3DS demók Európába

|

Európa Nintendo 3DS tulajai kezeket a magasba, érkeznek a demók!

Hirdetés

A Nintendo végre bejelentette, hogy holnaptól, azaz január 19-től megkezdi a demók szabadjára engedését az európai eShop-ban. Az első két szerencsés Európába látogató demó a Resident Evil: Revelations és a Cooking Mama 4 lesz. Tehát, ha kedvünk támadna egy kis főzőcskézéshez vagy netán egy kis zombiirtáshoz, a holnapi nap során, csak nézzünk fel az eShop-ba és szerezzük be az éhséget csillapító recepthez ezt a két hozzávalót.

Azonban nem ez a két játék lesz az utolsó demó. A jövőben természetesen egyre több és több demó fogja bővíteni a listát, mint például a Metal Gear Solid: Snake Eater 3D, a Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games vagy a Rhythm Thief & the Emperor's Treasure.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)