Hirdetés

I am Bread - mobilon is lehetsz kenyér

|

A Bossa Studios okostelefonokra és táblagépekre is elhozza kenyérszelet-szimulátorát, az I am Breadet. Az lesz ám az igazi kihívás.

Hirdetés

Nem gondoltuk, hogy lehetséges, de a Bossa Studios a Surgeon Simulatorhoz is kitalált egy olyan irányítást, amivel a játék tökéletesen kezelhető volt érintőképernyőn... illetve pont annyira kezelhetetlen, mint más platformokon, de épp ez volt a lényege.

Az I am Bread megjelenését tavaszra tűzték ki, a játék Early Access megjelenése óta rengeteg újdonsággal bővült, toastkenyér barátunk péntektől már nem lesz egyedül, ugyanis a Cheesehunt módnak köszönhetően egy másik kenyértípust is irányíthatunk, illetve a konyhát elhagyva a garázsban is kenyékedhetünk. Először a számítógépes változatot fejezik be, utána állnak neki a portnak, ami pár hónapon beül megérkezhet, a jelenlegi tervek szerint csak iOS-re, de azért az androidos változatról se mondjunk le. Mindezt az alábbi csodálatos videóban jelentették be, ha épp mókás kedvetekben vagytok, nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)