Hirdetés

Ilyen az, amikor két Final Fantasy legenda egy mobiljátékon dolgozik

|

A Super Senso kísértetiesen emlékeztet az Advance Wars-ra, viszont sokkal jobban néz ki, és nagyon hangulatosnak tűnik.

Hirdetés

Yoshitaka Amano a Final Fantasy játékokhoz készült művészi munkáiról híres, Nobuo Uematsu pedig a sorozat csodálatos zenei aláfestéséért felelt. Ez a két legenda dolgozik most egy új mobiljátékon, aminek a címe Super Senso.

Egy multis stratégiáról van szó, ami ugyan nem fogja megváltani a világot, de gyönyörűen néz ki, és ha a játék fele annyira lesz hangulatos, mint amilyennek a trailer alapján tűnik, akkor minket már megvett. Csak azt bírnám elfeledni, hogy a bejelentésben úgy beszéltek róla, mint egy "eSport központú mobilcímről". Amíg ti megtaláljátok a hibát a kifejezésben, addig én ide teszem a trailert.

Én megpróbálom feldolgozni, hogy ma már minden eSport cím, ti pedig regisztráljatok a játék bétájára ezen az oldalon keresztül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)