Hirdetés

Ismét van rá okunk, hogy elővegyük 2022 egyik legjobb játékát

|

Luca Galante hatalmas sikert aratott alkotása, a Vampire Survivors még nem fejezte be a diadalmenetét.

Hirdetés

A Vampire Survivors mind a 300 megabyte-jával jött, látott, és BAFTA-t nyert. Luca Galante megtévesztően egyszerű kalandja tömegeket nyűgözött le, köszönhetően hibátlan játékélményének, alacsony árának, nem létező gépigényének, és elbűvölően retró körítésének. Nagyon könnyű rácsúszni, higgyetek nekünk!

A Vampire Survivors a PC-s megjelenése óta elérhetővé vált Xboxra és mobilokra is, de utóbbi platformon csak kis késéssel tudtak befutni a DLC-k. A mai nappal végre azért sikerült utolérnie a nagy testvéreit.

Hirdetés

A Tides of Foscari című kiegészítő végre elérhető Androidon és iOS-en is, aminek köszönhetően kapunk 8 új karaktert, 13 új fegyvert, egy hatalmas új helyszínt és eddig nem hallott zenéket is. A fentiek mellett még egy rakat apróságot kínál a csomag, mindezt egy, a D&D-rajongó szívünknek kedves high fantasy köntösbe burkolva.

A Tides of the Foscari, mintegy 2 euróba fog kerülni az érdeklődőknek. Ennyit bőven megér az a mennyiségű tartalom, amivel feltölti az elmúlt évek egyik legjobb indie játékát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)