Hirdetés

Jön egy online LEGO Star Wars sandbox játék, de nem fogtok örülni

|

Más Star Wars-rajongókkal együtt rakhatjuk össze saját karaktereinket, fedezhetünk fel egy idegen bolygót és játszhatunk el ikonikus jeleneteket. Csak van egy apró bökkenő.

Hirdetés

Alapvetően nagyon izgalmasnak tűnik a LEGO Star Wars: Castaways ötlete. Kapunk egy kockásított homokozót egy, a kánonban még nem ismert bolygón, ahol aztán egyedül vagy a világ minden tájáról összesereglett játékosokkal kalandozhatunk.

A gond csak az, hogy a játékot a Gameloft fejleszti az Apple Arcade-re, így csak és kizárólag iOS és Mac eszközökön lesz elérhető.

Hirdetés

Ettől függetlenül azért érdekesnek hangzik a játék. Tényleg összerakhatjuk majd a saját LEGO Star Wars avatárunkat, és e figurát terelgetve bejárhatunk egy eddig nem látott planétát. Kalandozásaink során részt vehetünk mini-űrhajókkal vívott versenyekben, játszhatunk egy rakat minijátékot, és belecsöppenhetünk kedvenc Star Wars-filmjeink ismerős jeleneteibe is.

A LEGO Star Wars: Castaways pontosan november 19-én érkezik majd iOS-re, illetve Macre, és Apple Arcade előfizetésre lesz szükségünk hozzá. Utóbbi sokakat elriaszthat, de ez legalább garantálja, hogy sem tolakodó reklámok, sem mikrotranzakciók nem fognak belezavarni a mókázásba.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)