Hirdetés

Az új League of Legends mobiljáték garantáltan levesz a lábadról

|

A League of Legendsbe egy csomó új tartalom érkezik, ami a retró-játékok és a játéktermek hangulatából merít, ezek mellé pedig egy egyszerű, de rendkívül szórakoztató játékot is készített a Riot, amit akár útközben is nyomhatunk.

Hirdetés

Bár az új League of Legends skineknek nincs olyan jelentősége a játék sztoriját illetően, mint a legutóbbi nagy eseménynek, ami Gankplankhez kapcsolódott, a Riot legalább olyan zseniálisan tálalja a játéktermi hangulat által ihletett külsőket is. A hab a tortán pedig a játéktermi kedvenceinket idéző mobiljáték, amiben szerepet kapnak az imádnivaló Porók is.

A már meglévő Arcade skinek mellé, amiket Sona, Miss Fortune, Hecarim, és a Final Boss skinnel Veigar repeortoárjában találhattunk meg, két új külső érkezett, az Arcade Riven, és a Battle Boss Blitzcrank, akinek még egy olyan animációt is készítettek, amin egy oldschool játékkazettát fúj, hogy működjön. Zseni. A League of Legendsbe frissen bekerült skinek augusztus 24-éig 975 RP-be kerülnek, de ha szeretnénk, az Arcade skineket beszerezhetjük egy bundle-be csomagolva, is, ez 2025 RP-be kerül, ha nincsenek meg a szükséges bajnokok (Sona, Hecarim és Miss Fortune), akkor 3302 egységet kell kicsengetnünk. Bekerül két új ikon is, ezek 250 RP-be fájnak. Az utolsó részlet, amit a skinekkel kapcsolatosan érdemes megjegyezni, az néhány külső visszavonultatása, ezekről és a hozzájuk kapcsolódó leárazásokról itt olvashattok.

A játéktermi témát kimaxolva a Riot egy játékot is készített Blitzcrank's Poro Roundup (magyarul Blitzcrank Poromentő küldetése), amit akár a böngészőnkből, akár mobilról is nyomhatunk. Ebben a Summoner's Rift legfélelmetesebb szörnye, Baron Nashor elől kell menekülnünk Bltzcrankként, eközben pedig minél több Porót megmentenünk. A kis állatkák több sorban futnak, és amelyikek lemaradnak, vagy beránthatjuk Blitzcrank kilőhető karjával a gólem biztonságot jelentő belsejébe, vagy beléjük ütközve gyorsabb futásra ösztökélhetjük őket, ezzle kicsit elodázva a befogásukat. Csak hogy megnehezítsék a dolgunkat, néha megjelennek ellensgéges hősök is, elsőként például Singed, aki rá jellemző módon néha mérges gázt ereget magából, máskor pedig hátradob egy-egy szerencsétlenül járt Porót.

Bár a régi játéktermekben ennek még nem volt divatja, a játékban achievementek is helyet kaptak, illetve ha elég sikeresen gyűjtjük be a Porókat, más karaktereket is feloldhatunk, így Thresh, Nautilus, vagy Corki bőrébe is bűjhatunk. Blitzcrank Poromentő küldetését itt próbálhatjátok ki böngészőben, Androidra innen, iOS-re pedig innen tudjátok letölteni. Ja és mindenképpen hallgassátok meg a zseniális Bit Rush című zeneszámot, amit a trailerhez írtak, itt lejjebb be is szúrom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)