Hirdetés

LEGO Bricktales és még 17 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy gyengébb hét után most egy igazán erős jön, LEGO-val, Super Meat Boy-jal és sok minden mással.

Hirdetés

Nehéz megmondani, mitől függ, hogy egy hét mobiljátékos megjelenések szempontjából miért gyengébb, más meg miért erősebb, de míg a múlt héten csak öt játékot tudtunk nektek ajánlani, most közel húszat találtunk említésre érdemesnek. Bővült ismét a Netflix kínálata, olyan sikeres franchise-ok, mint a Subway Surfers vagy a The Oregon Trail, de újdonsággal jelentkezett a Square Enix is, illetve azoknak, akik hajlandóak sokat fizetni, ott a War Mongrels mobilos portja potom 18 ezer forintért. Görgessetek, lapozzatok, válogassatok!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

LEGO Bricktales (iOS, Android) - 2490 Ft

A LEGO videojátékok iránt érdeklődőket most bizonyára a LEGO 2K Drive tartja lázban, de az csak PC-n és konzolokon lesz megtalálható. A LEGO Bricktales ezekre a platformokra tavaly jelent meg, most pedig megérkezett mobilokra is, és érdemes adni neki egy esélyt. Diorámákat kell építenünk, hogy megoldjunk különféle feladványokat, és megismerjünk egy érdekes történetet.

További mobiljáték megjelenések

Black Book RPG (iOS) - ingyenes

The Centennial Case (iOS, Android) - 7990 Ft

Cuttlefish - Interactive Heist (iOS, Android) - 999 Ft / 1090 Ft

Farlight 84 (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)