Hirdetés

Már félmillió PS Vita ment el

|

A kezdeti nehézségek után a Sony azért kicsit büszkébben jelentette be, hogy sikerült már 500 ezer darab PlayStation Vita konzolt értékesíteni.

Hirdetés

Voltak kisebb-nagyobb problémák a japán premier kapcsán, majd kiderült, hogy a decemberi eladások sem túl rózsásak, de a Sony azért nem sírta tele a zsebkendőket, a CES 2012 keretében már ünnepélyesen jelentették, hogy köszönik, jól vannak, eladtak már félmillió darabot a PS Vita-ból.



Ez azért már egyáltalán nem rossz arány, tekintve, hogy még az amerikai és európai premier előtt állunk. Ehhez még hozzájön az a szimpatikus hír, hogy karácsony környékén összesen 6,5 millió PlayStation branddel ellátott készüléket sikerült értékesíteni (ebből 3,9 millió volt PlayStation 3). Mi sem nagyon szomorkodnánk ilyen számok mellett, reméljük idén csak jobb hírekkel szolgálnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)