Hirdetés

Már most meggyőzően fest az új Need for Speed

|

A sorozat következő mellékága még akkor is tök jól néz ki, ha figyelmen kívül hagyjuk a célplatformok képességeit.

Hirdetés

Az EA, a Criterion és a Tencent keményen rápörögtek a Need for Speed franchise-ra. A kiadó újra a reflektorfénybe akarja lökni a szériát, és ehhez minden lehetséges eszközt felhasznál. Ennek például az is része, hogy a következő felvonás gazdagon merít majd a tematikus animék képi világából.

Amíg viszont a Criterion azon dolgozik, hogy utolérje magát a konzolos és PC-s csoda fejlesztésében, addig a Tencent már tesztelgeti a következő mobilos epizódot.

Hirdetés

A /r/NeedForSpeed subredditen felbukkant egy játékmenet anyag, aminek feltöltője, mesélt is ezt-azt a projektről. Elmondása szerint a világhoz a Need for Speed Heat térképét használták fel, és egyelőre a játékban nincs se sztoriszál, se rendőrös üldözés. Ezek persze még változhatnak, mivel egy korai tesztverzióról beszélünk.

A grafikai megjelenítés nagyon erősnek tűnik, főleg ha azt nézzük, hogy ez mobilokra és tabletekre készül. A látványt egyébként az Unreal Engine 4-nek köszönhetjük.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Azt nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik majd az új Need for Speed Mobile, de azt igen, hogy a Tencent folyamatosan keres kollégákat a fejlesztéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)