Hirdetés

McPixel 3 és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Érezhetően nyár van, de érkezett azért egy-két érdekesség most is.

Hirdetés

Nem július lesz a nagy mobiljátékos megjelenések hónapja, de ezt eddig is sejthettük. Azért az App Store-ba és a Play Áruházba is érkezik ez-az, illetve akinek elég stabil a netje, az Xbox Game Pass Ultiamte részeként elérhető cloud gaminggel már a Grand Theft Auto V-öt is élvezheti a mobilján - ha van előfizetésetek, meg egy kontroller, amit bluetoothon tudtok csatlakoztatni, egy esélyt adjatok neki, minimum érdekes, még ha nem is optimális.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

McPixel 3 (iOS, Android) - 1490 Ft / 1190 Ft

Folytatódik a Devolver által gondozott McPixel sorozat egy újabb bizarr játékkal. A McPixel 3-ban mindenféle kaotikus helyzetekben kell helytállnunk, egyszer egy száguldó vonaton vagyunk, aztán egy zuhanó repülőn, egy focimeccsen, vagy dinoszauruszként kel elbújnunk egy meteorit elől. 100 pálya, egyedi minijátékok várnak ránk.

További mobiljáték megjelenések

Cafe Master Story (iOS, Android) - 2490 Ft / 2090 Ft

Maze Defenders - Tower Defense (iOS, Android) - ingyenes

Rally Clash (iOS, Android) - ingyene

Tales of Dragon (iOS, Android) - ingyenes

Thrash Rally ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1790 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)