Hirdetés

Még január folyamán megérkezik a Joe Danger Touch

|

A konzolokon nagy népszerűségnek örvendő Joe Danger széria hamarosan mobilokra költözik.

Hirdetés

Bár nekünk is van két Veszélyes Józsink (Hunter és Mocsy), ők nem költöznek sehova. Egyelőre.

Más a helyzet viszont Joe Dangerrel, a veszélyes motorossal, aki Xbox 360-on és PlayStation 3-on már többször is bizonyította, hogy elég rátermett, és képes több órányi szórakozást nyújtani a motoros (és a legutóbbi részben többek között sielős) trükkök végrehajtásával. A Hello Games bejelentette, hogy készül a Joe Danger Touch, ami kizárlóag iOS-es eszközökre lesz elérhető, és teljesen a nulláról írták újra. Sean Murray, a Hello Games ügyvezető igazgatója a következőképpen nyilatkozott:

"Nem hiszem, hogy a Joe Danger Touch hasonló lenne bármihez, amivel eddig játszottam. Azt szeretném, ha úgy érződne, hogy ez csak iOS-en működik, mivel a játékot kimondottan [az Apple eszközeire] fejlesztettük."

"A tesztelőktől sorra azt hallom, hogy [a Joe Danger Touch] a kedvenc iPhone-os játékaik kiváló ötvözete - Bike Baron, Jetpack Joyride, Rayman Jungle Run. Ez átlagos esetben igencsak felbosszantana, de itt inkább dícséretnek veszem, hogy a Joe Danger természetesnek érződik iOS-en, és hogy az eszköz néhány legjobb játékához hasonlítják."

Mit gondoltok, van helye a Joe Dangernek az Apple készülékein, vagy semmi újat nem mutatna, ami miatt beruháznátok rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)