Hirdetés

Itt az új Macworld - ingyen töltheted!

|

Menő órák, játékok, filmek (nincs köztük a Transformers) és kocsik (nem alakulnak át robottá) az iPad legmenőbb magyar lifestyle magazinjában.

Hirdetés

Sokat dolgoztunk az elmúlt hónapokban, hogy a Macworld igényesebb és közkedveltebb legyen, aminek meg is lett az eredménye.

Kiadványunk jó ideig az iTunes Store ingyenes Lifestyle applikációinak legkeresettebbje lett. Összesítettben pedig olyan kiadványokat utasított maga mögé, mint az Asphalt 8, vagy a Jetpack Joyride.

Bízunk benne, hogy a friss számunk megjelenése hasonló magaslatokba emeli az appot, és ebben ti is segíthettek, ha letöltitek. A kiadvány teljesen ingyenes és olyan érdekességekről is olvashattok benne, mint hogy hogyan tudjuk gamer gépet varázsolni egy MacBook Air-ből.

Az applikációt itt találjátok, a korábbi lapszámok asztali gépről pedig itt érhetők el. Mindez teljesen ingyen, tessék falni a betűt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)