Hirdetés

Mighty Quest Rogue Palace és még 4 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Ubisoft feltámasztotta régóta nyugvó sorozatát, a Diablo IV-re váróknak külön érdemes adnia egy esélyt.

Hirdetés

A Ubisoft és a Netflix barátságának továbbra is örülünk: a Valiant Hearts folytatása után egy újabb, a francia kiadótól származó játék vált elérhetővé a szolgáltatás előfizetői számára, alacsony havidíjért cserébe egyre több minőségi címhez férhetünk hozzá.

Nézzetek körül a kínálatban, de előbb görgessetek lejjebb a netflixes és nem netflixes újdonságokért.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Mighty Quest Rogue Palace (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Ha fel kellene sorolnunk hirtelen öt, Ubisofthoz kötődő franchise-t, nem biztos, hogy a Mighty Quest köztük volna. A 2015-ös The Mighty Quest for Epic Loot nem sikerült túl jól, 2016-ban le is lőtték a szervereit, aztán mobilon újra és újra nekifutottak a sorozat feltámasztásának, kevés sikerrel. Most azért ismét megpróbálják, ezúttal a Netflix támogatásával: a Rogue Palace-ban lootra vadászunk, kaszabolunk, meghalunk és újrakezdjük a végtelenségig. 20 különböző hős közül választhatunk, 15 zónát járhatunk be, felszerelésünket pedig ízlésünk szerint kombinálhatjuk. Mivel csak a Netflix előfizetői játszhatják, nincsenek benne mikrotranzakciók  és reklámok.

További mobiljáték megjelenések

Meta World: My City (iOS, Android) - ingyenes

Paths - Beatrice's Adventure (iOS, Android) - ingyenes

Riding Hero ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1790 Ft / 1690 Ft

The Tale of Food (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)