Hirdetés

Mire képes az Epic egy mobil processzorral?

|

De tényleg, hogyan készülhetett ilyen látvány egy mobil eszközön? Videón mutatjuk, érdemes megnézni.

Hirdetés

El vagyunk varázsolva, persze jelentősen megkönnyítette a varázslat létrejöttét, hogy a demózó rendszer egy Nvidia Tegra K1, amiben annyi erő van, mint egy PS3-ban vagy egy Xbox 360-ban a szakértők szerint.

Az Epic hozta össze a lenti bemutatót, amihez a Samaritan demóból vettek át anyagokat. Akkor ezt a bemutatót arra készítették, hogy bemutassák a 2011-es PC-s csodagrafikát. Ezt azóta már bőven túlszárnyalta az Unreal Engine 4. Ettől függetlenül elképesztő, hogy micsoda ereje van egy kis eszköznek, ami minden nap a farmerzsebünkben zötykölődik. És persze tegyük hozzá, egy átvezetőről van szó, nem in-game grafikáról, de ettől még mi le vagyunk nyűgözve.

Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)