Hirdetés

Modern Combat 3 és Brothers in Arms 2 a toplista élén

|

A Gameloft két új játéka sem okozott csalódást, egyből az App Store legjobbjai közé kerültek.

Hirdetés

Az FPS-ek szerelmesei két új tagot üdvözölhetnek iPhone, iPod touch és iPad készülékeiken, ezek pedig a Modern Combat és a Brothers in Arms széria legfrissebb részei.

Az egyik legnépszerűbb sorozat az iOS platformon a Modern Combat, melynek harmadik része, a Modern Combat 3: Fallen Nation több országban is a toplisták élén szerepel, méghozzá 4.5-5 közötti pontszámmal. A széria részeiből összesen a mai napig 3000000 példányt adtak el. A Modern Combat 3 fejlesztői igyekeztek kihozni a maximumot az iPhone 4S és iPad 2 képességeiből, és be kell vallani, leesett az állunk (de azért a korábbi készülékeken sem néz ki rosszul). Akinek nem áll módjában kipróbálni, annak az alábbi trailert ajánljuk figyelmébe.

Nemrég startolt a Brothers in Arms 2 Global Front Free+ is, amely nagyjából a negyedik hely környékén áll számos iTunes App Store-ban (a magyar iPad App Store-ban jelenleg első). Ez utóbbi alapjában véve ingyenes, azonban bizonyos pénzösszegért extrákat vásárolhatunk. Mivel ez az eredeti Brothers in Arms 2 Global Frontátalakított verziója, grafikailag kicsit el van maradva a Modern Combat 3-tól, de azért még így is szép.

Nemsokára az Androidos táblagéppel vagy okostelefonnal rendelkezők is belekóstolhatnak, bár hivatalos megjelenési dátumot még nem tudunk. Amint lesz valami infónk azonnal szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)