Hirdetés

Mutant Bash TV - a Rage készítőinek játéka iOS-ra

|

John Carmack részleteket közölt a Rage-en alapuló iPhone, iPod Touch és iPad játékukkal kapcsolatban.

Hirdetés

A Rage-re még 2011. szeptember 3-ig várnunk kell, azonban John Carmack és csapata sikeresen átportolta a játék motorját, hogy az iOS-en is használható legyen, amint azt láthattuk is az idei QuakeCon-on mozgásban.

Ennek köszönhetően idén novemberben érkezik iPhone, iPod Touch és iPad készülékekre a Mutant Bash TV. Ez egy kiragadott részlet magából a teljes játékból, mely tulajdonképpen egy poszt-apokaliptikus TV-show, ami a Rage szeméttelepén játszódik. Az FPS-ben az a cél, hogy egy-egy kör végére minél több pontot szerezzük ellenfeleink legyőzésével, ehhez segítségünkre lesznek felvehető dolgok, illetve pontszorzók is. A játékban több nehézségi szinten próbálhatjuk ki magunkat. A készítők arra kívánnak rávilágítani, hogy egy pálya többször is végigjátszható, és úgy is élvezetes marad, ennek köszönhetően nem kell történetszálat követni, a hangsúly a megállás nélküli akción van.

Carmack azt is elárulta, hogy míg a Rage PC, Xbox 360 és PlayStation 3 verzióit gyakorlatilag akár egy az egyben átportolhatták volna az Apple készülékeire, szerinte ez egy "reménytelenül rossz ötlet", tekintve a teljesítménybeli és az irányításbeli különbségeket. A Mutant Bash TV-ből két változat érkezik majd, a normál verzió 0.99 dollárba fog kerülni, és nagyjából 700 megabájtnyi helyet foglal el a készüléken, míg az iPhone 4-re, negyedik generációs iPod Touch-ra és iPad-re írt HD változat egy dolcsival drágább lesz, és kétszer ennyire helyigényes, viszont sokkal szebb. A játék november végén jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)