Hirdetés

Nitro Nation World Tour és még 11 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy versenyjátékot ajánlunk most nektek, sok minden más mellett.

Hirdetés

Nem lenne rossz, ha idővel érkezne legalább néhány régi autós játék mobilra átültetett változata, ha már szinte mindenki mikrotranzakciókra erősen építő játékokat alkot a műfajban, és az se válik be mindig, ahogy például a Forza Street esetében sem. Különösen értékeljük a Grid Autosportot, illetve nem lenne rossz, ha folytatást kaphatna a Real Racing széria, az még egy egészen más érában indult.

Addig is abból válogatunk, ami van.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Nitro Nation World Tour (iOS, Android) - ingyenes

Óriási változatosságot nem figyelhettünk meg az évek során a mobilokra megjelenő versenyjátékokban, és nem is a Nitro Nation World Tour fogja megreformálni a műfajt, de az autózás kedvelőinek izgalmas lehet. Licencelt autókkal indulhatunk gyorsulási versenyeken egy számos kihívást nyújtó kampányban vagy barátaink (netán ismeretlenek) ellen PvP-ben, miközben gyűjtögetjük a verdákat, tuningoljuk és testreszabjuk őket.

További mobiljáték megjelenések

BOKURA (iOS, Android) - 1990 Ft / 1699 Ft

Brave Brain: Trivia Quiz Game (iOS, Android) - ingyenes

Dawnlands (iOS, Android) - ingyenes

Defense Derby (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)