Hirdetés

Rage: Mutant Bash TV - e hónapban érkezik, további részletek

|

Több dolgot is megtudhattunk a Rage készítőinek iPhone-ra szánt játékáról.

Hirdetés

Néhány szerencsésnek már volt alkalma tesztelni a Rage: Mutant Bash TV-t, így további infókhoz jutottunk az egyébként nagyon szép játékkal kapcsolatban.

Megtudhattuk például, hogy egy on-rail lövöldözős játékról van szó, azaz a játékos nem a karaktert, csupán a kamerát és a lövést irányítja, ahogy az a régi árkád játékgépek játékaira volt jellemző. Ezen kívül a játék támogatja a TV-n való megjelenítést, így VGA kábel segítségével ráköthetjük iPhone, iPod Touch, vagy iPad készülékünket a monitorra, vagy TV-re, és máris nagyképernyőben élvezhetjük a Rage: Mutant Bash TV izgalmait. A játék megjelenése két héten belül esedékes, addig nézzétek meg az IGN alábbi videóját, mely játékmenetbeli elemeket tartalmaz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)