Hirdetés

Resident Evil: Downfall - 3DS-re készülő új epizód?

|

Meglepő dolgot szellőztetett meg a Digital Spy: a Capcom újabb játékkal kívánja bővíteni a Resident Evil franchise-t?

Hirdetés

Éppen a napokban adtunk róla számot, hogy  nagyon jól fogy a Resident Evil: Operation Raccoon City Japánban, erre derült égből villámcsapásként jön a következő Resident Evil pletyka: újabb epizód készül, méghozzá Downfall alcímmel!

A Digital Spy értesülései szerint a Capcom még idén ki szeretné adni a Resident Evil sorozat következő üdvöskéjét, a kizárólag Nintendo 3DS-re tervezett Downfall-t, ami állítólag a Resident Evil ötödik és hatodik részének történései között játszódna. A középpontban Claire Redfield lenne, aki szemtanúja lesz "az emberiség bukásának". A pletykák alapján a Capcom a június 5 és 7 között megrendezésre kerülő E3 rendezvényen kívánja lerántani a leplet a Resident Evil: Downfall-ról és nyilván a Resident Evil 6 is a helyszínen lesz. Úgy legyen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)