Hirdetés

Spore - iPhone-ra is!

|

Will Wright szeptemberben debütáló legújabb eszement alkotása, a Spore a mobilvilág felé is nyítni készül.

Hirdetés

Az Apple tegnap az okostelefonjához, az iPhone-hoz készült SDK csomagja kapcsán tartott egy rövid előadást, ahol a csomag előnyeit, képességeit prezentálta Steve Jobs csapata. A most elkészített pakk lényege, hogy thirdparty cégek, azaz külsős fejlesztők is könnyedén készíthessenek majd játékot az okostelefonra. A csomaggal elkészített első játékot, a Touch Fighter mutatták be először a közönségnek, mely egy űrbeli lövöldözős alkotás.

spore-nintendo-ds.jpg

A News.com azonnal meginterjúvolta az Electronic Artsot és a SEGA-t és mindkét kiadó büszkén jelezte, hogy természetesen élnek az új lehetőséggel és mindenképpen elkezdenek iPhone-ra is fejleszteni. Az EA a szeptemberben debütáló Spore-t hozza el a rajongóknak a telefonra, míg a SEGA a Super Monkey Ball átiratát készíti el elsőként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)