Hirdetés

Star Wars: Commander - 5 millióan töltötték le

|

Az emberek nagyon szeretik a Star Wars univerzumát, amit az is remekül mutat, hogy a Disney ingyenes stratégiai játékával rengetegen játszanak.

Hirdetés

A Star Wars: Commander a Disney ingyenesen játszható mobilos játéka, amit sokan a Clash of Clanhoz hasonlítgatnak, nem is alaptalanul. Ettől függetlenül az emberek nagyon megszerették, és öt millióan már le is töltötték.

A játék augusztusban startolt iOS-re, és azóta az amerikaiak 53%-ka csatlakozott a sötét oldalhoz, míg az UK parancsnokainak az 50%-ka tartozik a birodalomhoz. A világátlag szerint a játékosok 52%-ka tart Darth Vaderrel és a haverokkal, 48% pedig a lázadókkal. Igen, az erő sötét oldala nagyon népszerű, de ez valószínűleg annak tudható be, hogy náluk van süti. Egy csinos infógrafikát is kaptunk nagyon csinos számokkal.

Ti melyik frakciónak szurkoltok (játékon belül vagy játékon kívül)?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)