Hirdetés

Star Wars: Uprising - az első gameplay trailer alapján nem is rossz

|

Végre némi játékmenetet is láthatunk az egyik új Star Wars-játékból, amiben akár kooperatív módban is nyomulhatunk majd, hogy így kíséreljük meg megdönteni Birodalmat.

Hirdetés

Attól függetlenül, hogy valószínűleg nem a mobilokra szánt Star Wars: Uprising lesz az év legnagyobb durranása, eddig semmi okunk nincs panaszkodni a Kabam akció-RPG-jét nézve. Fura érzés. Most már egy kevés játékmenetet is láthatunk a Jedi Visszatér és az Ébredő Erő eseményei között játszódó szerepjátékból.

A nemrég kiadott videóból kiderül, hogy a Star Wars: Uprisingtól egészen Diablo-szerű élményre számíthatunk, izometrikus nézettel, rengeteg lootolással, és a mai trendeknek megfelelően egy háromfős kooperatív móddal. A karaktereinket egyébként testreszabhatjuk majd, bár a trailerben csak azt láthatjuk, milyen fajok közül választhatunk. Hőseinkre rengeteg tárgyat is aggathatunk, és látszólag előre beállított szettek között is váltogathatunk.

Nektek hogy tetszik eddig az Uprising?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)