Hirdetés

Super Mario Run - már az androidosok is futhatnak

|

Megérkezett a Nintendo kabalafigurájának mobilos kalandja már androidos okostelefonokra is.

Hirdetés

Tegnap éjjel 11-kor élesedett a Super Mario Run letöltés gombja a Google Playen, azóta pörgethetik a Nintendo mobilos mókáját az androidos felhasználók. Ezzel együtt az iOS verzió is új tartalmakkal frissült.

A Super Mario Run ingyenesen letölthető alkalmazás, aminek induláskor csak az első három pályája érhető el. A további térképek feloldásáért 3200 forintot kell fizetni. Amennyiben hajlandóak vagyunk ennyit áldozni a játékra, egyből megnyílik minden lehetőség.

Az androidos kiadás egyébként a 2.0-s verzióval érkezett, ami több Yoshi variációval bővítette a játszható karakterek listáját, illetve az ingyenes játékosok számára (egy kihívás teljesítését követően) elérhetővé tette az 1-4-es pályát is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)