Hirdetés

A játék, amiben Cristiano Ronaldo gördeszkázik

|

Napjaink egyik legjobb focistája, Cristiano Ronaldo megkapta első saját játékát, amiben nem kell fociznia, csak egy paparazzi elől, gördeszkával menekülni.

Hirdetés

A mobiljátékok világa egy nagyon furcsa világ, ahol a nagy bevétel reményében a fejlesztők képesek néha igazán meghökkentő dolgokkal előrukkolni.

Ilyen például a SuperStars is, amiben Hugo, a troll, és Ronaldo, a „celeb” szerepelnek. A játék leírásában szó sincs arról, hogy CR7 focista (a videó elején azért dekázgat), ezt egyébként nyilván mindenki tudja, de azért mégis, nem gördeszkázással vált híressé. A feladat, hogy Las Vegason átdeszkázva meneküljünk egy paparazzi elől, érméket gyűjtögessünk, meg ilyenek, mint nagyjából minden endless runnerben.

A fejlesztők egyébként nem kételkednek abban, hogy „Hugo, a troll a világ legjobb videojátékos karaktere lehet – pláne Ronaldóval az oldalán.”

Most különösen kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, ne tartsátok magatokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)