Hirdetés

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate és még 27 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Az Apple beletolt 20 új játékot az Arcade-be, de nem csak ezeknek örülhetünk.

Hirdetés

Nehéz megmondani, mennyire népszerű az Apple Arcade, a csak iPhone-okon, iPadeken, Maceken és Apple TV-n elérhető játékkatalógus, hiszen erről az Apple semmit nem kommunikál. Valószínűleg megéri fenntartani és támogatni a fejlesztőket, akik készséggel szállítanak elképesztően minőségi exkluzívokat, amiket aztán persze idővel más platformok játékosai is megkaphatnak, de egy darabig biztosan csak az almásokat boldogítják. 

Az Arcade húsz újdonsága közül csak azokat soroltuk fel alább, amik tényleg teljesen újak, a korábbi sikerjátékok reklám- és mikrotranzakciómentes változatait nem, de ha van kompatibilis készüléketek, nézzetek rá a friss tartalmakra!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate (Apple Arcade)

A Hadesból merített ihletet a TMNT Splintered Fate fejlesztőcsapata, így ez is egy roguelike, amiben újra és újra neki kell futnunk a kihívásnak. Választhatjuk bármelyik teknőst a négy közül, de játszhatunk akár kooperatívan is; magányosan vagy társainkkal közösen járhatjuk be New York ikonikus helyszíneit, amik minden nekifutásnál egy kicsit másképp néznek ki. Karaktereink folyamatosan fejlődnek és ideiglenes bónuszokhoz is hozzáférhetnek.

További mobiljáték megjelenések

Cityscapes: Sim Builder (Apple Arcade)

Disney SpellStruck (Apple Arcade)

Dumb Ways to Die 4 (iOS, Android) - ingyenes

Family Bash (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)