Hirdetés

Temple Run 2 - itt az Usain Bolt DLC

|

A Temple Run 2 nevű hiperaddiktív mobilos játék legújabb letölthető karaktere maga Usian Bolt. Már maga az ötlet is hatalmas.

Hirdetés

A világ leggyorsabb embere, Usain Bolt végre megtalálta a helyét a videojátékok világában is, ő lesz a Temple Run 2 első letölthető celebje.

A Temple Run az egyik legismertebb mobilos játék, aki nem az Angry Birds Star Wars-t nyüstöli a vonaton ülve, vagy az indokolatlanul elnyújtott fürdőszobai látogatások egyikén, az nagy valószínűséggel különböző templomokban szaladgál. Aki esetleg nem ismerné, a Temple Run egy felgyorsított Indiana Jones-film, amiben egy szanaszét szteroidozott ifjabb Henry-t kell ujjmozdulatokkal irányítani és aranytallérokat gyűjtögetni, miközben veszettül szalad előre.

A jamaicai futó kiegészítője már androidon és iOS-en is elérhető, de sajnos valódi pénzen kell megvennünk, a játék pénzneméért nem kapjuk meg a DLC-t. Usain Bolt egy speciális képességgel is gazdagodott, amit bekapcsolva egy rövid időre halhatatlanná válunk, beszívjuk az összes aranyat és a karakter magától is kanyarodik.

Nektek melyik a kedvenc mobilos játékotok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)