Hirdetés

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Gyűrűk Ura rajongói el lesznek látva érdekes újdonságokkal a következő hetekben, és egy mobiljátékba már most belevethetik magukat.

Hirdetés

Mindig, amikor szó esik A Gyűrűk Ura videojátékokról, eszembe jut a 2000-es évek eleje, amikor a The Battle for Middle-Earth és a Return of the King foglalt le minket amellett, hogy örömmel néztük újra és újra a trilógia filmjeit. Utána a 2010-es évek elején jött pár jobb próbálkozás, miközben a The Lord of the Rings Online folyamatosan kínált tennivalót.

Hamarosan megjelenik a The Lord of the Rings: Gollum, amitől nem várunk sokat, de reméljük, pozitívan fogunk csalódni. Aki nem bírja addig, adhat egy esélyt az alábbi listánk kiemelt szereplőjének, a Heroes of Middle-earthnek.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth (iOS, Android) - ingyenes

Egy mobilos stratégiai RPG a Heroes of Middle-earth, amiben A Gyűrűk Ura karaktereiből összeválogatott csapatunkkal indulhatunk csatába. Lehet PvP-zni vagy sztorimódban játszani, kalandozni Középföldén és megismerni a már közkedvelt figurákat új oldalukról, illetve eddig nem látott frakciókat is, mint a Haradrim.

További mobiljáték megjelenések

Fake Future (iOS, Android) - ingyenes

Hero Making Tycoon (iOS, Android) - ingyenes

Life Makeover (iOS, Android) - ingyenes

Lost Words: Beyond the Page (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)