Hirdetés

Tim Cook a Valve-nél járt - jöhet a Steam iOS-re?

|

Egyes információk szerint az Apple vezérigazgatója látogatást tett a Valve washingtoni központjában.

Hirdetés

Az Apple Insider jelentése természetesen további pletykálkodásnak adott okot.

Az iPhone, iPod touch és iPad készülékek az évek során egyre nagyobb szerepet kaptak a játékiparban is, olyan fejlesztők próbálták ki magukat az iOS platformon, mint az Epic, az EA vagy a Rockstar (utóbbitól például tegnap kaptuk meg a Max Payne portját). Nem lennénk meglepve azon sem, ha a Valve is nyitna az Apple hordozható eszközei felé, és ha saját sorozataik egy újabb tagját nem is, a Steam szolgáltatást vagy egy ahhoz kapcsolódó alkalmazást készítene iOS-re is. A Steamen külön szekciót kaptak a Mac-es játékok is, bár az ott kapott böngészési élmény nem tökéletes, az így megvásárolható játékok kiválóan futnak. Hogy Gabe Newell és Tim Cook valóban találkoztak-e, az remélhetőleg napokon belül megerősítésre kerül ás azt is megtudhatjuk, hogy miről volt szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)