Hirdetés

Ultimate Sackboy és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A PlayStation kabalája most mobilokon igyekszik hódítani.

Hirdetés

Vegyes fogadtatásra találtak a Sony eddigi mobilos próbálkozásai: az Uncharted franchise átültetése nem sikerült kifejezetten jól, így a Fortune Huntert már el is tüntették, míg a Run Sackboy! Run!-t több mint 10 millióan töltötték le a Google Play Áruházból. Kíváncsian várjuk, hogy teljesít majd a héten megjelent Ultimate Sackboy, és megpróbálja-e a Sony valamely más szériáját is kiterjeszteni. 

Aki erre nem vevő, ezen a héten is találhat mást.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Ultimate Sackboy (iOS, Android) - ingyenes

Főleg a PlayStation 3-generációban már aktív játékosok ismerhetik jól Sackboyt, a LittleBigPlanet játékok főszereplőjét, aki a PlayStation 5 egyik első játékában, a ma már PC-re is elérhető Sackboy: A Big Adventure-ben is főszerepet kapott. Most mobilokon futkározik az Ultimate Sackboyban, amiben futóversenyen vesz részt - csúszással, elhajolással, ugrálással kell átjutnia az akadályokon, és közben a lehető legtöbb buborékot összegyűjtenie. Napi párbajok és rengeteg öltözék is vár ránk, és a legtöbb tartalmat az szerezheti meg, aki befizet a 3990 Ft-os Season Passra.

További mobiljáték megjelenések

Dust & Neon (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Frösch (iOS, Android) - ingyenes

Gomorrah (iOS, Android) - 1490 Ft

Long Nose Dog (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)