Hirdetés

Undawn és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Zombis, túlélős, nyílt világú játékot is hozott a hét, főszerepben Will Smith-szel.

Hirdetés

Én őszintén szólva a The Division Resurgence-szel játszanék még, de a teljes változat csak ősszel jelenik meg - ebben az előzetesben írtam arról, szerintem milyen, és miért az egyik legizgalmasabb mobilos játék idén.

Általában olyan játékokat rakunk a heti ajánlólistára, amik tényleg megérnek egy próbát, de most feltettünk egy olyat is, ami az értékelések alapján egyelőre jóformán játszhatatlan, ám később még lehet belőle valami: ez a Pokémon TCG, ami a közelmúltban kilépett a bétából. Csak annyira mélyüljetek el benne, amennyire nektek megéri.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Undawn (iOS, Android) - ingyenes

Az Undawn egy ingyenesen játszható, nyílt világú túlélős RPG, amiben más játékosokkal együtt kell egy széthullott világ romjain kalandoznunk, PvP és PvE összecsapásokban bizonyítanunk, megvédenünk magunkat és társainkat, miközben figyelünk arra, hogy egyebek mellett karakterünk éhsége és életereje is elfogadható szinten maradjon. Will Smith is szerepel benne, ha ez bárkinek bármit hozzáad.

További mobiljáték megjelenések

CyberWave Survivor (iOS, Android) - 499 Ft / 379 Ft

Golf Odyssey 2 (iOS, Android) - ingyenes

Little Big Workshop (iOS, Android) - 3300 Ft / 3299 Ft

Mayority (iOS, Android) - 2990 Ft / ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)