Hirdetés

Vainglory - temérdek újdonság várható a mobilos MOBA játékhoz

|

Nagyon megszaladt a Vainglory támogatottsága az elmúlt hónapokban. Egyre több a játékos, és a hardverigény csökkentésével pedig még nagyobb lesz a növekedés.

Hirdetés

Vészesen közeledik a Vainglory 1.9-es frissítése, melynek részleteiről a jelenleg is dübörgő TwitchCon-on beszélt a Super Evil Megacorp. Az, hogy ezzel a javítással indul majd a játék első hivatalos ranked szezonja csak a jéghegy csúcsa.

Az 1.9 hoz egy teljesen új hőst, a roaming supportot, Phinnt, aki a játék eddigi legtankosabb karaktere lesz. Feladata, hogy a junglert és a lanert védje az ellenséges támadásoktól. Ehhez kap egy területre ható lassítást, egy társakra ható buffot, plusz ultimate képességével magához ránthat majd egyszerre több ellenfelet is.

A halloween közeledtével a Vainglory térképe is átalakul, persze csak külsőleg. Sötétebb színek, és ijesztőbb szörnyek várnak majd minket a Halcyon Foldon.

A témához illő skinek is érkeznek majd. Celeste és Petal limitált kinézeteit csak az 1.9-es ciklus alatt lehet majd megvenni, és utána soha többé nem lesznek elérhetőek. Ezeket a skineket csak pénzért szerezhetitek majd be.

Az 1.9 bevezeti a Guild és Team rendszert is. Előbbi egy közösségi gyűjtőhely lesz, míg utóbbit azoknak szánják a fejlesztők, akik komoly csapatot akarnak összehozni. Ez már csak azért is fontos, mert a kezdődő Vainglory International Premiere League sorozatra a ladderen és a VGL-en teljesítő legjobb csapatokat hívják majd meg.

Technikailag a legfontosabb újítás az lesz, hogy felére vágják a hardver követelményeket, melynek köszönhetően jelentősen megnő majd a támogatott Androidos eszközök listája. Ha eddig nem volt alkalmatok kipróbálni a Vainglory-t, akkor próbálkozzatok meg vele újra az 1.9 után.

A frissítés várhatóan a jövő héten fut be. Az 1.9 élesítése után minden Android játékos ajándékba kap egy Taka hőst, míg az iOS harcosoknak Celeste jár majd. Mennyire örültök mindennek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)