Hirdetés

Warcraft Rumble és még 11 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A BlizzCon idejére időzítette a Warcraft Rumble megjelenését a Blizzard, és mások is előálltak szuper játékokkal.

Hirdetés

Na, ez már valami: mint alább láthatjátok, erre a hétre olyan megjelenések jutottak, mint máskor egy teljes hónapra. Igaz, a The Walking Dead Match 3 Tales nem állít majd be új minőségi mércét, és a Silent Hill: Ascensionre érkező visszajelzések alapján nem ez lesz, ami a Konamit újra megszeretteti a játékosokkal, de cserébe van új Warcraft, Resident Evil Village iPhone-on, és egy érdekesebb Warhammer 40,000 is.

Görgessetek, lapozzatok, játsszatok mobilon is sokat, ahogy időtök engedi!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Warcraft Rumble (iOS, Android) - ingyenes

Bármikor feláldoznánk bármilyen más Warcraft játékötletet (megjelent játékokat azért nem), ha megkaphatnánk végre a Warcraft 4-et, de egyelőre egy mobilos spin-offal üthetjük el az időt. A Rumble-ben az univerzum mindenféle karakterét összegyűjthetjük minifigurák formájában, hogy csatába küldjük őket akár az egyjátékos kampányban, akár PvP módban. Természetesen mindegyik fejleszthető, új képességeket nyithatunk meg idővel. Egy esélyt mindenképp adjatok neki.

További mobiljáték megjelenések

The Company Man (iOS, Android) - ingyenes

Dead Cells: Netflix Edition (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

FindTheNut (iOS) - 99 Ft

Mowing Mazes (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)