Hirdetés

Worms W.M.D: Mobilize és még 12 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A kukacok ismét összecsapnak, küzdelmükben már mobilon is részt vehetünk.

Hirdetés

Retró hét van, a szokásos ACA NEOGEO-s játék mellett ugyanis a Baldur's Gate: Dark Alliance, valamint a Worms W.M.D. mobilos változata is megérkezett - és mindkettőt prémium címként vehetjük meg, reklámok és előfizetés nélkül élvezhetjük őket. Egyébként sem volt eseménytelen az elmúlt pár nap, mint azt az alábbi listán láthatjátok; nézzetek körül bátran!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Worms W.M.D: Mobilize (iOS, Android) - 1990 Ft

Volt már Worms játék mobilokra (szerencsére nem túl erőforrás-igényes a koncepció), ám a Worms W.M.D. adaptációja több fegyvert (50+) és összességében több tartalmat kínál. 10 gyakorló és 20 kampányküldetést gyűrhetünk le, játszhatunk helyi vagy online többjátékos módban, és még járműveket is bevethetünk a küzdelmek során.

További mobiljáték megjelenések

Arcane Vale (iOS, Android) - 1990 Ft

Baldur's Gate - Dark Alliance (iOS) - 4490 Ft

Chief Emoji Officer (iOS, Android) - 1490 Ft / 1090 Ft

Don't Byte Your Tongue (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)